Nieuws

Overzicht van ons recente nieuws

 

Winter trade fair 2021 Decorum

15 & 16 december bij JoGrow

Ook dit jaar zijn wij aanwezig op de winterse 'huisfair' van Decorum. Zoals vele jaren wordt deze editie bij John Grootscholten van JoGrow in Kwintshuel gehouden. Het is een kleine, knusse beurs waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De beurs is coronaproof. Vergeet dus niet een geldig legitimatiebewijs, qrcode en mondkapje mee te nemen en je aan te melden voor een tijdsblok, dat kan hier. We zien je graag daar! 

 

Trade fair Aalsmeer

3, 4 en 5 november 2021

De Trade fair Aalsmeer is eenallesomvattend netwerk- en inspiratie event op het gebied van sierteelt. En wij zijn daar dit jaar weer bij! We houden jullie op de hoogte over onze stand en waar je die kunt vinden. 

 

FloraHolland

24 januari 2019  |  Seasonal trafe-fair

Op 6 & 7 maart zijn wij aanwezig op de seasonal trafe-fair van FloraHolland. Met dit thema mogen wij als grootste producent van Calathea niet ontbreken. De Calathea past helemaal in de tijdgeest en is weer helemaal 'hot'. Breng een bezoek aan deze inspirerende beurs en kom langs bij onze stand. Zodra we meer informatie hebben over ons standnummer laten we dit uiteraard weten!

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.